/seminaris i tallers

Seminaris organitzats

9è seminari Internacional: L’aula com a àmbit d’investigació. Universitat Autònoma de Barcelona, Bellaterra, 17-18 de gener 2019.

El Seminari internacional L'aula com a àmbit d'investigació sobre l'ensenyament i l'aprenentatge de la llengua s’organitza bianualment i és un espai de trobada de diversos grups de recerca d’universitats de Catalunya, el País Basc, el País Valencià, Castella i Lleó i Portugal, interessats en la recerca que es desenvolupa a l’aula en el camp de la didàctica de la llengua/llengües. Enguany es va organitzar pel grup de recerca GREIP, al qual pertanyen les membres d’aquest ARMIF.

 

Formadors Fem Xarxa. Universitat Autònoma de Barcelona, 16 de gener de 2018.

Trobada per enfortir els llaços que els tutors de pràctiques de la universitat establim amb els tutors de les escoles de pràctiques que acullen als estudiants de la Menció en Anglès del Grau en Educació Primària, atès que aquest és un dels objectius del nostre projecte. La Jornada se celebra a Facultat de Ciències de l’Educació de Universitat Autònoma de Barcelona el dia 16 de gener de 2018.

 

 

Tallers impartits

Masats, D. (2018, 6-9 novembre). Enseñar Lengua. Taller impartit als docents participants en el VI Simposio Internacional de Currículo y Políticas Educativas. Universidad del Magdalena, Colombia.

 

Mont, M. (2018, 16 de gener). Managing mixed ability groups, Promoting communication and Playing with the formal aspects of language through the use of a variety of ICT tools. Taller formatiu a la Jornada Formadors Fem Xarxa organitzada per la Coordinació de la Menció en Anglès del Grau en Educació Primària (Dra. Dolors Masats), Facultat de Ciències de l’Educació, Universitat Autònoma de Barcelona.

 

Barba, J. (2017, 3-14 de juliol). Eines digitals per a mestres i per a alumnes. Taller formatiu a la 38a Escola d’Estiu del Maresme (MEMCAT) “Nedem contracorrent? Transformem l’educació”. TecnoCampus, Mataró.

 

 

Participació en seminaris

 

Masats, D. (2017, 4 de novembre). Participació com a discutidora a la I Jornada de Pràctiques El centre formador, un mirall per als futurs docents, organitzada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració de totes les universitats catalanes. Facultat de Lletres i Facultat de Ciències de l’Educació, Universitat Autònoma de Barcelona.

Articles d’altri publicats en revistes científiques sobre el projecte

Pratginestós, C. (2019). Competències digitals i comunicatives docents: una entrevista amb la Dra. Dolors Masats. Bellaterra Journal of Teaching & Learning Language & Literature, 12(1), 97-104. 

Amb el suport de

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon